Een digitale offerte voor VGZ

Coöperatie VGZ is hard op weg om een duurzame zorgverzekeraar te worden. Want duurzaamheid betekent niet alleen een beter milieu. Een gezond klimaat heeft ook invloed op onze gezondheid. VGZ droomt van een duurzame wereld en wil haar (toekomstige) klanten daar vanaf het begin in meenemen.

Toen de organisatie de behoefte kreeg de offerte te vernieuwen is dit traject gelijk aangegrepen het offerteproces rigoureus te verduurzamen. “Zo min mogelijk bladzijdes”, werd er gezegd. Zo kwamen we tot een volledig digitale versie van de offerte. Geen snijlijnen en CMYK-kleuren meer, maar gebruik van ‘buttons’ en ‘gebruikerstesten’.

Opdracht

Ontwikkel de nieuwe (digitale) offerte die onze collectieve partners laat kennismaken met de duurzame zorgverzekeraar VGZ.

 • Design

  UX/UI Design, Branding

 • Opdrachtgever

  Coöperatie VGZ

 • Tools

  Acrobat

 • Jaar

  2022

Voordat we verdergaan...

Wegens concurrentiebelangen ben ik niet in de gelegenheid het hele proces openbaar te maken. Ben je benieuwd naar dit project? Neem contact met me op, dan vertel ik je er graag meer over.

Genoeg over mij

Laten we 't over jou hebben!

Wil je sparren of elkaar beter leren kennen? Van doordachte UX tot een verzorgde infographic. Met mijn allround ervaring weet ik zeker dat ik iets voor je kan betekenen.

Terug